Reklamlar

Gönderen Konu: Sustum ve Gülümsedim  (Okunma sayısı 239 defa)

Çevrimdışı Bade

• Moderatör
  • Kahraman Üye
  • Üye Puanı 82
Sustum ve Gülümsedim
« : 01 Eylül 2010, 12:35:05 »
Sponsorlu Bağlantı
Sponsorlu Bağlantı

Sustum ve gülümsedim..
bir çığlık kanıyor demedim,
en derininde yüreğimin...
en kanadığım yerden sustum
sustum ve gülümsedim..
...boğarak içimdeki volkanları...

Sustum!
sadece sustum ve gülümsedim!
bastırarak içimdeki depremleri...
hançeri sadece kendime sapladım.
sapladım ve sustum!...
sustum ve gülümsedim!
hüznün, acının ve kahrın rengini sevince boyayarak..
Görmedi kimse
kimselere göstermedim.
içime akıttığım gözyaşlarımı...
öldürdüm, ıslatmadan kirpiklerimi...
Ama ağlamadığım hiç bir çiçek
konuşmadığım hiç bir yıldız kalmadı
bu şehrin sokaklarında...
Sadece sustum ve gülümsedim!
boğarak içimdeki dalgaları...
kıyısız denizler gibi...
Sadece sustum ve gülümsedim!...
gülümsedim içimdeki çocuğa!...
açan çiçeğe, uçan kuşa, gökteki aya!...
yüreğim kan ağlarken de gülümsedim.
gülümsedim acılara, ihanetlere…
gülümsedim baharlara!...
yağmurlara,bulutlara
rüzgarlara, sulara
gülümsedim
Ve

sustum..
Linklerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. Üye Olun ya da  Giriş Yapın

Çevrimdışı sahin65

• Moderatör
  • Kahraman Üye
  • Üye Puanı 75
  • İsterdımkı kalbının durdugu yer kalbımın durdugu y
Ynt: Sustum ve Gülümsedim
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2010, 12:08:46 »
Sen benim yeri geldi ilham kaynağım oldun,ve şimdide hala öylesin ve bana yaşattığın onca güzel ve kötü şeylerle yazımı yazıyorum.Gerçi göremiceksin burada ne yazdığımı hiç bir zaman anlamayacaksın sana olan aşkımı içimdeki yerini.Hissettiğim duygularımı.Göremediğin göz yaslarım tek tek anlatıyo seni bana.özetliyo yasadığımız onca şeyi.....hayatımda ilkdefa bi karşı cinsi sevdim.sevgimin icinde bicok duyguyu yasadım,aşk,üzüntü,keder,sinir,küskünlük,kırgınlık ,heyecan,mutluluk,
sevinç,baskaları gibi çok seçeneğim yoktu ben ilk ve son olmasından yanaydım.tek olmalıydı benim icin.
    • özene
    • bezene secmedim kaderdi benim icin karakterini de ben secmedim sadece aşık oldum sözlerine davranıslarına.baskaları gibi mantık yapmadım.parası olsun demedim.şurda otursunda demedim.
    • parfumu
    • bu olsun da demedim.Arabası olsun,kariyer yapsında demedim.Bu devirde herkes mantık olsun aşk karın doyurmuyo derken ben onun karnını yaptığım küçük pogaçalarla evden getirdiğim mandalinalarla biraz olsun doyuruyodum onun yanındayken zaten acıkma hissini bile tatmıyodum. paralarımızı kimi zaman birlestirip aldık alıcaklarımızı.o bana uzakta oturuyodu ama ben ona yakına geliyodum.Sırf onun için istesemde istemesemde düsüncelerime zıt olan kisilere kalmaya geliyodum düsüncem mekan olarak aynı evde olmasakta aynı mahallenin havasını solumaktı.Gece onun evinin olduğu yöne bakarak uykuya dalıyodum..
    • parfumunude
    • ben secmiyodum ama en sevdiğim kokusu teninin kokusuydu.en sevdiğim
    • yemek
    • onunla beraber yediğimdi.Suyu bile onunla beraber icerek sevdim.coladanda onunla soğudum.kışın en soğunu onunla tattım.En
    • sıcaklarda
    • onunla terledim.O benim
    • babam
    • ben yeni büyüyen kız çocuğuydum.yolda giderken suya basmamam icin arkamdan bağrırdı.bana ikaz ede ede yolda yürümeyi öğretti.üşütücem diye kalın giyin derdi üsüdügümde ustunde
    • sıcak
    • tutucak ne varsa bana gydirirdi.yanıma onun cinsinden biri yaklasınca hemen yüzü değişirdi kıskanctı gereğinden fazla herkes bu kadar kıskanclıktan sıkılırdı yeri geliyodu bende İLLALLAH denilcek kadar sinirleniyodum ama belli etmiyodum daha sonra ona söylerken beraber gülüp
    • eğleniyodk
    • İllahlah ediyodun benden ha?? diyodu gülüyodu sonra.Giyimime karısıyodu aslında onun sayeside okuduğum okulda fark yaratmıştım herkes çok sadık birisi olduğumu sevdiğim icin nasıl seyler yaptığımı ve okulda en düzgün kişi olduğumu harbi insan olduğumu söylüyorlardı.1 senem
    • boyunca
    • o beni farklı bi ben yapmıstı.kalbimde onun yerini kaplayacak hickimse olmayacak cünkü onun gibi bi kalp ben tanımadım verdiği değeri yasattığı hüzünü baska birisinde
    • yasamadım
    • yasamakta istemiyorum can yanmasınıda onunla tattım çok mutlu olup günümü gün etmeyide onunla tattım.üzerimde ne kadar hakkı varsa ödeyemem... ve... o beni gercekten sahiplenmisti.ona döktügüm göz yasları tek tek teşekkür simdi... [/l][/l]
    [/list]

Tags: